top of page
sarachchi

NIEUW: Natuurcoaching met Sjamanistische drum op donatiebasis


nieuw bij Natuurcoaching Connect sessie met Sjamanistische drum op donatiebasis

Natuurcoaching met Sjamanistische drum op donatiebasis

Als uitbreiding van mijn eigen zielsgroei en daarmee ook mijn diensten/zielsmissie, is de Sjamanistische drum op mijn pad gekomen waardoor ik mij hierin verder ben gaan verdiepen en ontwikkelen. Een zéér verrijkende en plezierige reis! Hierdoor is er een hele fijne aanvulling gecreëerd om voor jou als ondersteuning toe te passen tijdens een

1op1 natuurcoachingsessie met Natuurcoaching Connect💚



-op hartdonatiebasis

Vanuit mijn Hogere Hart is het belangrijk dat mijn zielsmissie toegankelijk is voor iedereen die zich daarvoor aangetrokken voelt. Persoonlijk ben ik er nu dan ook klaar voor om vanuit hier een vernieuwende manier open te stellen, uit te dragen en nog verder mee te gaan bewegen met de Kosmische stroming vanuit vertrouwen en daarmee niet te werken met vaste prijzen. Hopelijk jij ook?!


-wat is het?

Van oudsher werd in vele diverse natuurvolkeren de Sjamanistische drum gebruikt bij ceremonies, meditaties en healings. Dit Oer Instrument kent vele toepassingen en genezende werkingen. Ook de drum wordt op intuïtieve basis toegepast en door mij voor jou bespeeld, terwijl het je verder opweg helpt met jouw persoonlijke groei, ontwikkeling & genezing.


-wat kun je ermee?

Middels de drum tijdens een natuurcoachingsessie in de natuur, werken we samen met de spirits aan al jouw velden; spiritueel, emotioneel, fysiek, energetisch en mentaal. Niet alleen je horizontale as, maar ook je verticale. Dit helpt je op natuurlijke wijze met in balans brengen daar waar een disbalans aanwezig is en kan daarmee ondersteunend werken voor jouw persoonlijke reis en healing op het levenspad dat jij bewandelt.


-is het iets voor jou?

De sessies natuurcoaching blijven geschikt voor een ieder die zich hierdoor aangetrokken voelt. De Sjamanistische drum wordt vertaald als de hartslag van Moeder Aarde en kan je daarom  ~naast de eindeloze andere toepassingen~ ook ondersteunen voor een goede aarding en gronding in jezelf en hier op aarde, net als de verbinding met je Hogere Zelf. 

Een eigen ervaring blijft de beste manier om te ontdekken en beslissen voor jezelf.


-hoe te bereiken/af te stemmen?

De 1op1 sessie stemmen we samen af tijdens een eerste kennismakingsgesprekje.

Mijn werkgebied is omgeving: Pijnacker, Nootdorp, Delft, Delfgauw, Ypenburg en natuurlijk Outdoor in fijn gelegen natuurgebieden. Na de sessie ontvang je een bedankmail met een link, zoals je onderaan kunt zien, waarin je vervolgens een hartdonatie kunt achterlaten.


Proberen? Contact mij

Vanuit Holistische Wijze

hoop ik jou te mogen ont-moeten!

Liefs, van Mij



Ik waardeer jouw natuurlijke gaven en schenk jou een Hartdonatie!

nieuw bij natuurcoaching connect met sjamanistische drum op hartdonatiebasis





32 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page