top of page
sarachchi

1op1 sessies op aanvraag weer mogelijk

Bijgewerkt op: 24 jun.

natuurcoaching connect diensten sessies 1op1 Heempark Delft en creatieve outdoor workshop bloemenveld wild nature ware zelf ontspanning plezier levensenergie holistisch

Ga je mee naar deze bijzondere Krachtplek?

Naast de wekelijkse creatieve outdoor workshops in kleinschalig (max 6 personen) 

groepsverband die tevens ook is in te zetten als natuurcoachingtraject,

kun je op aanvraag ook met mij een individueel 1op1 traject aangaan.


De 1op1 natuurcoachingsessies vinden plaats in het Arboretum-Heempark Delft.

Dit is een fijne, prachtige en krachtige plek, waar je in rust kunt verbinden met jezelf en de natuur.

Hier komen, net als op het StilteGoed waar de groepssessies worden gegeven, geen hondenuitlaters, hardlopers, wielrenners, scooters o.d. waardoor er ruimte is om in een geborgen setting met volledige aandacht, tijd en een ontspannen Zijn, Natuurcoaching te ontvangen. Je ervaart meer uit je hoofd te komen, weer terug in je eigen gevoel/intuïtie waarbij je je kunt laten leiden en begeleiden door alles wat Gaia te bieden heeft. Dit geeft je meer ontspanning, plezier en levensenergie!


Hierbij ontvang je waardevolle Gouden Juweeltjes ~zelfinzichten vanuit het zelf~ die jou verder opweg helpen op het levenspad dat jij bewandelt.


WAARMEE HELPT NATUURCOACHING CONNECT MIJ?

Dit kan waardevol zijn wanneer je vastloopt in een bepaalde situatie. Denk daarbij aan privé of werk. Samen onderzoeken we wat dit is, wat daarbij je wensen/doelen zijn en welke stapjes in het Hier&Nu belangrijk voor jou zijn. Een specifieke hulpvraag van tevoren is niet per se nodig. De natuur spiegelt namelijk altijd wat er bij jou om aandacht vraagt, waardoor het niet uitmaakt waar je nu op je pad ook staat om begeleiding van Natuurcoaching Connect te ontvangen.


IS HET IETS VOOR MIJ?

Wens je begeleiding op jouw levenspad? Wil je de helende kracht van de natuur Outdoor ervaren en haar taal tot jou laten spreken? Ervaren hoe en wat het is om natuurcoaching te beleven? Trekt Holistische Wijze jou aan?

Dan is dit zeker iets voor jou!


WAT GEEFT HET MIJ?

Natuurcoaching Connect helpt je algehele gezondheid te verbeteren door zowel samen te werken met het fysieke, mentale, emotionele, energetische en spirituele; dat is wat de kracht van de natuur voor jou doet tijdens natuurcoaching. Via mij ontvang je middels toegepaste Ecopsychologie waardevolle, duurzame inzichten verkregen vanuit hetZelf waardoor je je bewust wordt van jouw onbewuste waarmee je verder kunt op jouw pad.

En dit is dan de eerste stap van de thousand steps forward.


IK WIL DE INDIVIDUELE SESSIES ERVAREN

Wil je met mij samen op pad in deze rijke en bijzondere krachtplaats? Waar je kunt ontspannen, ontladen en opladen? Je mooie Ware Zelf kunt zijn terwijl je werkt aan je persoonlijke groei en ontwikkeling?

Neem dan eerst contact met mij op

dan kunnen we samen een geschikt moment overleggen.


KOSTEN EN EVENTUELE VERGOEDINGEN

Natuurcoaching Connect is bewust niet aangesloten bij zorgverzekeraars.

Maar, gelukkig is de horizon heel breed en zijn er meerdere mogelijkheden om ondanks (gedeeltelijk) gebruik te kunnen maken van eventuele vergoedingen.

Heb je een PGB, Uitkering, Werkgever? Dan zijn er potjes waar je aanspraak op zou kunnen doen. Ook als ondernemer/ZZP'er zijn er fiscale voordelen. 

Op mijn website lees je hierover meer 

Een 1op1 sessie bedraagt 65,- voor 1,5 uur.


ZIE IK JE DAN?

Contact mij & ik hoop jou te mogen Ont-moeten!

Liefs, Samudra Arachchi


natuurcoaching connect diensten sessies 1op1 Heempark Delft en creatieve outdoor workshop ontspanning plezier levensenergie Holistisch

Natuurcoaching Connect


KVK nr: 89338359 

IBAN: NL43 ASNB 8833 1238 04 

Liefs, 

van Mij



83 weergaven0 opmerkingen

Commentaires


bottom of page